Op verschillende parken in de kop van Noord-Holland zijn wij gestart met het plaatsen van Chalet's voor de verhuur.

Op deze parken zullen wij van VeldmanVerhuur zelfstandig een servicepunt gaan plaatsen zodat we de gasten van optimale service kunnen voorzien.

 

Rendement

Het wordt steeds populairder om te investeren in een vakantiechalet waar u ook nog eens zelf gebruik van kunt maken. Ook de toekomst ziet er positief uit om te investeren in een recreatiechalet.

In ons concept hebben wij verschillende chalets in combinatie met een verhuurservice. Dit betekent: u investeert in een chalet en VeldmanVerhuur / VeldmanRecreatie regelt de professionele verhuur en alles wat erbij hoort. U heeft hierbij geen enkele zorg wat betreft het chalet, de administratie en het onderhoud.

Waarom is het zo interessant om te investeren in een recreatiechalet?
  • Uw investering is tastbaar
  • U profiteert van een zeer goed rendement (dit is afhankelijk van voor welk park u kiest)
  • Wij bieden zekerheid door een langdurig huurcontract
  • Fiscaal is het interessant doordat deze inkomsten in box 3 vallen.

 

Meer informatie over chalet en bungalow verhuur.

Onze service is erop gericht om de verhuur van uw recreatiewoning zo makkelijk en rendabel mogelijk te maken. Wanneer u ervoor kiest om een chalet of bungalow aan te schaffen als investering, dan neemt VeldmanVerhuur de volledige verhuur voor u uit handen. Wij gaan voor u aan de slag om het chalet bij verschillende aanbieders in het hoogste segment onder de aandacht te brengen. Wij adveteren op meer dan 350 website's

 

 

Meer informatie over het aanschaffen van een recreatiechalet

Wilt u meer informatie over het kopen van een vakantiehuis als belegging? Bel 085-0161515