Per maand
1250,-

Den Oever - De Wierde 26

Informatie over dit verblijf:

Type accomodatie Vakantiewoning Slaapkamers 3 Badkamers 1 Slaapplaatsen 5

Den Oever - De Wierde 26

Den Oever, Nederland


Vakantiebungalow De Wierde 26, 6 persoons acommodatie, begane vloer 3x2 persoons slaapkamer, badkamer met douche en toilet, 

wij bieden u een vakantiehuis in Den Oever, op 37 km van Alkmaar. De accommodatie ligt op 43 km van Egmond aan Zee en biedt gratis privéparkeergelegenheid. De accommodatie biedt gratis WiFi in alle ruimtes.

In de keuken is  een magnetron te vinden. Ook zijn er een tv en een dvd-speler aanwezig.

De Wierde 188 bevindt zich op 25 km van Sint Maarten en op 39 km van Bergen aan Zee. De dichtstbijzijnde luchthaven is Schiphol, op 71 km afstand.

Door de zeer gunstige ligging nabij zowel de Waddenzee als het IJsselmeer is het vakantiepark ideaal voor liefhebbers van zwemmen, surfen en zeilen. Bovendien bevindt het vakantiepark zich op 25 km van het Noordzeestrand en op 9 km van het Amstelmeer. Na een actieve dag aan het water kunt u voor een borrel of diner terecht in het restaurant, dat vlakbij het vakantiepark is gelegen. Voor de kinderen zijn een aantal speeltoestellen aanwezig.

Woonruimte 40 m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Slaapplaatsen 5
Uitzicht

Aanwezig:

Deze zeer luxe Bungalow / Chalet  is uitsluitend per maand te huur met een minimum van 3 maanden

Woonruimte 40 m2
Terrasruimte 0 m2
Slaapkamers 3
Badkamers 1
Slaapplaatsen 5
Uitzicht

Aanwezig:

Het vakantiepark is in Den Oever op Wieringen gelegen. Vroeger betrof dit een eiland in de Zuiderzee. Ondanks het feit dat dit gebied tegenwoordig bij het vasteland hoort, is de eilandsfeer niet verloren gegaan. In de omgeving is veel te beleven. Breng een bezoek aan het Wieringer Eilandmuseum en bezichtig in het voorjaar de kleurrijke bloembollenvelden. Maak met de auto of de fiets een tocht langs het IJsselmeer naar de karakteristieke kleine steden Medemblik en Hoorn. Bovendien bereikt u Amsterdam in 45 minuten met de auto.